Biohazard & Trauma

Biohazard & Trauma.

All you can clean is gespecialiseerd in biohazard en traumareiniging.

Biohazard- en traumacleaning is het reinigen, ontgeuren en desinfecteren van bevuilingen door bloed, speeksel, urine, sperma en andere vloeistoffen die al dan niet besmet zijn met Pathogenen. Pathogenen zijn ziektekiemen die gezien worden als biologisch gevaar. Het brengt namelijk virussen, bacteriën en andere micro-organismen van een natuurlijke bron met zich mee.

Om mensen te waarschuwen voor deze biologische en gevaarlijke vloeistoffen, is het Biohazard symbool ontwikkeld.

Indien er een traumatisch ongeval, geweldsmisdrijf of suicide heeft plaatsgevonden, is er een grote haard aan bacteriën en virussen (pathogenen). Het is van belang dat deze haard zo spoedig mogelijk ontsmet, ontgeurd en gedesinfecteerd wordt.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst is het te allen tijde van belang beschermende kleding aan te hebben bij het betreden van de plaats van het misdrijf of ongeval. Betreed bij een misdrijf of dodelijk ongeval nooit de plek zonder goedkeuring te hebben van politie. Hier zijn bepaalde protocollen voor ontwikkeld. De Biohazard/Pathogenen zijn gevaarlijke stoffen die u kunnen besmetten. Zorg altijd dat er iemand aanwezig die bekend is met traumareiniging zodat het op een professionele manier gereinigd wordt.

All you can clean is gespecialiseerd in Biohazard- traumareiniging en bezit de benodigde kennis en materialen voor een professionele traumareiniging. Tijdens een reiniging is het onze missie om u te ontzorgen. Schoonmaken is het laatste waar u aan denkt na een traumatisch gebeurtenis. Wij zorgen ervoor dat u zonder enkele gezondheidsgevaren de plaats weer kunt betreden.

Indien gewenst kan All you can clean ervoor zorgen dat de woning volledig wordt ontruimd zodat u de woning aan de verhuurder of aan de makelaar kunt opleveren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of bel: 085 – 060 34 28.

 

Heeft u een vraag?