Sportcentra

AYCC houdt uw sportfaciliteiten gezond

Onze creativiteit en expertise maken van AYCC ook de ideale schoonmaker in contexten met hoge hygiënische eisen. Mensen komen naar uw fitness, gym of sportzaal om aan hun gezondheid te werken, niet om ziek te worden. Het laatste wat ze willen is een onhygiënische sportruimte met plakkerige vloeren of stinkende kleedkamers; laat staan een broeihaard van schimmels, bacteriën en virussen. Als gecertificeerd biohazard cleaner kan AYCC u helpen het aura van uw sportarena te bewaren. Met de juiste desinfectiemiddelen, stoom en slimme technieken behandelen we uw ruimten en toestellen in detail en geven we kalk, schimmel, bacteriën en virussen geen kans meer.

Stoomreiniging

Reinigen met stoom wordt nog relatief weinig gedaan, maar is hygiënischer dan schoon

maken met reinigingsmiddelen. De hoge temperatuur verwijdert bacteriën, schimmels en andere ongewenste micro-organismen zonder al teveel moeite. Bij schoonmaak met schoonmaakmiddelen blijven altijd nog resten achter waar vuil zich aan hecht. Met stoomreiniging doet dit probleem zich niet voor. Hierdoor blijft alles langer schoon. Bij stoomreiniging zijn objecten onmiddellijk droog en vetvrij. Het is een ideale manier om bijvoorbeeld vochtgevoelige apparatuur schoon te maken.Bij het schoonmaken van sanitaire ruimtes maken wij ook gebruik van stoomreiniging. Door de hoge temperatuur worden alle micro-organismen gedood. Zo blijven ruimtes blijvend frisser ruiken. Stoomreiniging kan ook een uitkomst zijn om geurproblemen die door een riool veroorzaakt worden voorgoed te laten verdwijnen.

Heeft u een vraag?

    "All You Can Clean speelt in op de vraag van de klant. Duidelijke communicatie en evaluatie. Zéér tevreden over de huidige manier van werken!"
    Nick
    Clubmanager.
    4.5/5