Totaalreiniging Section

Totaalreiniging

Bij All You Can Clean begrijpen we als geen ander de vertrouwensband tussen schoonmaker en opdrachtgever. Ook bij onze klanten merken we dat regelmatige interacties en transparante communicaties hoog in het vaandel staan. In onze gesprekken behouden wij daarom altijd een open blik en een luisterend oor.

Zo stellen wij u volop in staat om ons te vertellen wat u allemaal nodig heeft en onszelf om te bekijken welk maatwerk wij hier tegenover kunnen plaatsen. Alle relevante aspecten voor uw werken worden vervolgens in 1 en hetzelfde plan geïntegreerd, waarbij u vrij kunt kiezen uit al onze diensten, of zelfs nieuwe noden kunt aanreiken. Zelfs de integrale afvalverwerking van uw onderneming kunnen wij u zo uit handen nemen.

Een helder jaarplan overziet in deze gevallen de regelmaat en de constante kwaliteit van de geleverde diensten, inclusief interne en externe kwaliteitscontroles, rapporteringen en evaluaties. Hebt u plots nog een nieuw probleem dat niet binnen onze jaardiensten past? Ook dan staan wij aan uw zij om oplossingen te bedenken.