Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

Krijg ik een vaste schoonmaakmedewerk(st)er? Ja, dit is wel ons streven! Voor u betekent het werken met een vaste schoonmaakmedewerk(st)er stabiliteit en betrokkenheid bij de uitvoering van het schoonmaakwerk. Bij vakantie of ziekte zorgen wij ervoor dat er een vaste back-up is, die net als uw vaste schoonmaakkracht uw locatie door en door kent.

Onze schoonmaakmedewerkers worden voortdurend begeleid en krijgen scholingsmogelijkheden aangeboden. Nieuwe personeelsleden die niet in het bezit zijn van het diploma Basisopleiding Schoonmaken zullen binnen een half jaar na aanvang van hun werkzaamheden deze opleiding krijgen aangeboden. Dit zorgt voor goed opgeleid, flexibel inzetbaar en enthousiast personeel.
Via duidelijke stappen; introductie, instructie, motivatie, controle en her – instructie wordt gewaakt over uw belangen en die van onze medewerkers.
Al onze schoonmaakmedewerkers zijn te herkennen aan hun kleding in de huisstijl van De Schoonmaak Coöperatie.
Reguliere schoonmaak bij scholen, bedrijven en instellingen. Daarnaast is er een specialistisch team dat op afroep beschikbaar is voor Trauma Reiniging. Ook kunnen we onze medewerkers detacheren bij reguliere schoonmaakbedrijven

Bel mij terug