Medisch schoonmaken

Medisch schoonmaken

Belanden we, tot slot, in de medische sector — zoals bij tandartsen, fysiotherapeuten, dokters of in ziekenhuizen — dan worden er heel wat bijzondere reinigingsmethoden en aangepaste producten vereist. Een goede kennis van materialen en methoden is hier cruciaal.

All You Can Clean kan u deze knowhow bieden en zorgt er bovendien voor dat de werking van uw bezigheden op geen enkel moment wordt verstoord. We helpen u met aangepaste desinfectie voor vloeren, klinken, banken, leuningen of sanitair; en we staan uw bij bij de reiniging van instrumenten en gevoelige apparaturen. In contexten waar dat wenselijk is, zoals in woonzorgcentra, besteden we daarnaast ook extra aandacht aan de noden van patiënten, hun dienstverleners en bezoekers.

Hier letten we er dan onder andere op dat de regelmaat van het dagelijkse leven echt minimaal wordt verstoord. We nemen de tijd om bewoners, medewerkers en bezoekers te leren kennen en zorgen voor een vast aanspreekpunt en vast personeel, zodat we optimaal blenden met onze omgeving.