Biohazard en Trauma cleaning

Biohazard en Trauma cleaning

All you can clean is gespecialiseerd in Biohazard- en Traumacleaning, maar wat is dat precies?

Wat is biohazard?

Biohazard zijn biologische substanties die een gevaar kunnen vormen voor de gezondheid van mens, dier en de omgeving daarvan. Pathogenen (ziektekiemen) die als biologisch gevaar worden gezien zijn bijvoorbeeld, virussen, bacteriën en andere micro-organismen van een biologische/natuurlijke bron.

Om mensen te waarschuwen voor deze gevaarlijke substanties, is het Biohazard symbool ontwikkeld. (zie afbeelding).

Waar vindt u biohazard?

Een grote haard aan pathogenen (bacteriën en virussen) vormt zich op de plek waar bijvoorbeeld een geweldsmisdrijf, zelfmoord of een traumatisch ongeval heeft plaatsgevonden.

Een overlijden, suïcide of een traumatisch ongeval is een overweldigende ervaring waarbij u niet weet waar te moeten beginnen met schoonmaken. Na de gebeurtenis moet er veel geregeld worden en vergeet u wellicht het belang van een optimale desinfectie. Eén ziekteverwekkende pathogeen kan serieuze gezondheidsgevaren met zich meebrengen, zoals HIV, Tuberculose, Hepatitis C, Herpes, E. Coli en nog veel meer.

Biohazard- en Traumareiniging

Het is van belang om het traumagebied, voor de veiligheid van alle betrokkenen professioneel en zorgvuldig schoon te maken, te ontsmetten en te ontgeuren. All you can clean zorgt voor een vakkundige reiniging en desinfectie van bevuilingen door bloed, speeksel, urine, sperma, ontlasting of andere vloeistoffen die besmet zijn met pathogenen.

Hulp nodig bij traumareiniging?

All you can clean is gespecialiseerd in Biohazard- traumareiniging & desinfectie en bezit de benodigde kennis en Indien gewenst kan All you can clean ervoor zorgen dat de woning volledig wordt ontruimd zodat u de woning aan de verhuurder of aan de makelaar kunt opleveren. materialen voor een professionele traumareiniging. Tijdens een traumareiniging is het onze missie om uw zorgen te ontnemen. Schoonmaken is het laatste waar u aan denkt na een traumatische gebeurtenis. AYCC zorgt ervoor dat u zonder enkele gezondheidsgevaren de plaats weer kunt betreden.

Indien gewenst kan All you can clean ervoor zorgen dat de woning volledig wordt ontruimd zodat u de woning aan de verhuurder of aan de makelaar kunt opleveren.denkt na een traumatisch gebeurtenis. Wij zorgen ervoor dat u zonder enkele gezondheidsgevaren de plaats weer kunt betreden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of bel: 085 – 060 34 28.