Service Single

Retailwinkels

Uw winkel of retail zaak tot in de puntjes laten schoonmaken

Ook als u een winkel of warenhuis heeft of uitbaat, kunt u rekenen op de hulp van Allyoucanclean. Winkels en warenhuizen vragen eveneens een speciale aanpak op het vlak van schoonmaakwerken. Zo moeten die perfect gedaan worden teneinde klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, maar ook de schoonmaker zelf moet presentabel zijn om tijdens uw openingsuren professionaliteit uit te stralen. Herkenbare kleding en een continue aandacht voor de aanwezigheid van winkelend publiek, het zijn slechts enkele van de troeven waar Allyoucanclean mee uitpakt. Het doel? Uw winkel of warenhuis schoonmaken, zonder hierbij uw klanten te storen!

Retail is een ander goed voorbeeld van een situatie waarin schoonmaak erg belangrijk is. De winkel moet er altijd uitnodigend en verzorgd uitzien en Allyoucanclean past, om dit te bereiken, een vernieuwende aanpak toe. Het primaire doel is om uw winkel voor klanten zo aangenaam mogelijk te maken, en dat binnen het budget dat u beschikbaar heeft gesteld. Flexibiliteit staat bij retail centraal – Allyoucanclean helpt u daarom 27 op 7. Hierdoor kunt u zelfs op koopavonden of in het weekend op onze service vertrouwen – of u nu schoonmaakwerken wilt doen, sneeuw wilt wegschoppen of zout wilt strooien voor uw zaak!

Hoe gaan wij bij winkelschoonmaak te werk?

Allyoucanclean geeft u schoonmaakadvies met het oog op de aandachtspunten waar de klant op let. Enkele goede voorbeelden van factoren die wij meteen aanpakken zijn onder andere het schoonmaken van van stofgevoelige ruimtes (van paskamers tot hoge ornamenten en spiegels). Hierbij wordt logischerwijs gebruik gemaakt van specifiek voor retail ontwikkelde midellen en materialen. Plastic zakken voor het verzamelen van vuil en stof, een vrijwillige aanbiedingsgerichte controle van tassen en kleding (waar het personeel aan meewerkt), het verzamelen van verloren alarmtags, enzovoort – het zijn allemaal zaken waar Allyoucanclean u bij kan helpen. Mede dankzij deze aanpak blijft uw zaak schoon én kunt u winkeldiefstal tegengaan! Nogmaals loont het de moeite om te vermelden dat de medewerkers van Allyoucanclean duidelijk herkenbaar zijn door het gebruik van moderne bedrijfskleding. Op die manier blijven wij altijd in uw zicht en kunnen wij goed ons werk doen. Ook is het voor de medewerkers verplicht om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen tijdens de bezettingstijden van uw zaak!